Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la agresarea de către forţele de ordine a jurnaliştilor de la PRO TV Chişinău

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 octombrie 2007
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova condamnă acţiunile forţelor de ordine în raport cu postul independent de televiziune PRO TV Chişinău. Este evident că incidentul de vineri nu este unul izolat ci reprezintă continuarea unor acţiuni sistematice de intimidare a acestui post de televiziune care şi-a manifestat în mod constant obiectivitatea şi profesionalismul pe parcursul existenţei sale.

PLDM atenţionează că poliţia a avut un comportament agresiv în repetate rânduri, victime ale agresiunii poliţieneşti au fost jurnaliştii şi de la alte instituţii de presă scrisă sau electronică cum ar fi “Timpul de dimineaţă”, “Jurnal de Chişinău”, “Moldavskie Vedomosti”, TV7, EuroTV etc. Este de remarcat că anchetarea acestor cazuri nu avut vreo finalitate, iar cei vinovaţi nu au fost traşi la răspundere.

Partidul Liberal Democrat din Moldova se declară solidar cu jurnaliştii de la PRO TV Chişinău, cere MAI să investigheze minuţios cazul şi să atragă la răspundere persoanele vinovate.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia Partidului Liberal Democrat din Moldova cu privire la “incidentul de la Leuşeni” Comunicat de presă referitor la expulzarea diplomaţilor români