Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Membrii Partidului Liberal Democrat din Moldova au fost instruiti în domeniul liderismului şi comunicării politice

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 martie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 14 martie 2008, Institutul Republican Internaţional — Moldova (IRI), a desfăşurat un seminar de instruire politică “Dezvoltarea abilităţilor de lider şi de comunicare în domeniul politic” pentru membrii Partidului Liberal Democrat din Moldova. La seminar au participat 30 de reprezentanţi ai organizaţiilor sectoriale şi primare din municipiul Chişinău ale Partidului Liberal Democrat din Moldova.

În debutul seminarului, Stive Reader, Director, IRI/Moldova a prezentat agenda şi obiectivele cursului de instruire, precizînd ca acesta se desfăşoară cu titlu de noutate pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. La rîndul său, Vladimir Filat, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova a menţionat că formarea abilităţilor de comunicare politică este extrem de importantă pentru atingerea scopurilor şi obiectivelor de program ale partidului.

Seminarul de instruire politică a avut trei sesiuni: comunicarea politică a Partidului Liberal Democrat din Moldova — importanţa şi principii de realizare; dezvoltarea abilităţilor de lider politic şi de comunicare politică şi discursul public. Sesiunile au fost moderate de Mihai Godea, prim-vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Dorian Furtună, expert independent, şi Liliana Viţu, Coordonator de program, IRI Moldova.

Beneficiarii seminarului au primit certificate de participare. Stive Reader, a precizat că IRI va colabora şi în continuare cu Partidul Liberal Democrat din Moldova, în perspectiva organizării unor seminare, destinate organizaţiilor de tineret şi femei ale partidului.

Sursa: www.pldm.md

Declaraţie cu privire la lipsa de transparenţă în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană Declaraţia PLDM privind decizia Mişcării Social-Politice “Pentru Neam şi Ţară” de aderare la PLDM