Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Apelul Preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat,către membrii şi simpatizanţii PLDM, către toţi oamenii de bună credinţă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 august 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi colegi!

Peste Republica Moldova s-a abătut o calamitate naturală de proporţii. În urma revărsărilor rîurilor Prut, Nistru şi afluenţilor acestora, au fost inundate sute de case de locuit din mai multe localităţi, mii de oameni au rămas fără acoperiş, rezerve de hrană şi alte lucruri necesare pentru viaţă. Suprafeţe vaste de terenuri agricole s-au pomenit sub apă, roada fiind total compromisă.

În aceste condiţii, e de datoria fiecărui cetăţean să vină în ajutorul aproapelui său pentru ca viaţa semenilor noştri din localităţile lovite de furia apelor să revină la normalitate.

Partidul Liberal Democrat din Moldova, care a declarat respectarea drepturilor şi intereselor cetăţeanului drept o prioritate de netăgăduit, trebuie să fie alături de sinistraţi prin acţiuni concrete.

În calitatea mea de preşedinte al PLDM, fac apel către toţi membrii şi simpatizanţii partidului nostru să contribuie, în măsura posibilităţilor, cu bani, obiecte de primă necesitate, haine, alimente ş. a., demonstrînd, astfel, o autentică solidaritate cu cetăţenii care au suferit de pe urma calamităţilor naturale.

Cu respect,

Vlad Filat, preşedintele PLDM
Comunicat de presă cu privire la interpelarea deputatului Vlad Filat către Prim-ministrul RM Declaraţia Partidului Liberal Democrat cu privire la situaţia din învăţămînt