Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Juristul Vitalie Nagacevschi a devenit membru al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 16 septembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cunoscutul jurist Vitalie Nagacevschi, preşedintele Organizaţiei “Juriştii pentru Drepturile Omului” a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova.

În conferinţa de presă susţinută la 16 septembrie, Nagacevschi a declarat că, în situaţia creată în Republica Moldova, a decis să se implice direct în activitatea politică, contribuind la debarcarea comuniştilor de la putere, la asigurarea funcţionalităţii instituţiilor democratice în Republica Moldova şi la crearea condiţiilor necesare pentru asigurarea respectării drepturilor şi libertăţilor omului.

Vitalie Nagacevschi a declarat că Partidul Liberal Democrat din Moldova este forţa capabilă să realizeze aceste obiective şi să edifice un stat de drept cu perspectivă europeană.

Nagacevschi a chemat liderii de opinie, cetăţenii activi să se implice hotărît în procesele care definesc viitorul Republicii Moldova.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia PLDM de constituire a Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi PLDM a atacat Guvernul Republicii Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului