Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la organizarea de către PLDM a unei acţiuni de protest în Piaţa Marii Adunări Naţionale

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 octombrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Duminica, 26 octombrie, cu începere de la ora 11.00, Partidul Liberal Democrat din Moldova va organiza în Piaţa Marii Adunări Naţionale din mun. Chişinău o amplă acţiune de protest faţă de politica falimentară a guvernării comuniste în sectorul agrar cu genericul “Ruinarea agriculturii — distrugerea ţării”.

Scopul acţiunii este demascarea politicilor agrare păguboase, care au adus la ruinarea producătorilor agricoli şi la adîncirea stării de sărăcie a populaţiei.

Manifestarea se înscrie în şirul acţiunilor Partidului Liberal Democrat din Moldova, prin care s-a cerut respectarea drepturilor omului, semnarea Convenţiei privind micul trafic la frontieră, asanarea economiei, inclusiv redresarea situaţiei de pe piaţa financiară, respectarea drepturilor pedagogilor şi, nu în ultimul rînd, aplicarea măsurilor de urgenţă pentru salvarea agriculturii. Guvernarea comunistă, însă, continuă să manifeste o atitudine iresponsabilă faţă de aceste revendicări.

Partidul Liberal Democrat din Moldova face apel către toţi oamenii de bună credinţă să vină în sprijinul acţiunii PLDM şi să participe la mitingul de protest din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Să impunem împreună guvernarea să ne respecte drepturile şi să oprim ruinarea agriculturii şi distrugerea ţării.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţie a PLDM cu privire la ineficienţa politicilor guvernării comuniste de combatere a sărăciei Comunicat de presă al PLDM cu privire la iniţiativa legislativă a deputatului Vlad Filat, Preşedintele PLDM