Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la Conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 14 noiembrie 2008
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Sîmbătă, 15 noiembrie, la Chşinău, va avea loc Conferinţa de constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Conferinţa se va desfăşura , începînd cu ora 11.00, în sala mare a Casei de Cultură a Universităţii de Stat din Moldova (str. Tighina nr. 2).

La conferinţă vor participa delegaţi din toate raioanele Republicii Moldova, conducerea partidului, reprezentanţi ai societăţii civile.

În cadrul conferinţei, tineretul liberal democrat va alege organele de conducere ale Organizaţiei de Tineret şi va aproba Regulamentul de funcţionare.

La ora 14.00, după finalizarea conferinţei, delegaţii se vor deplasa în marş pînă la monumentul Domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt, unde vor avea loc depuneri de flori. Acţiunea se va încheia în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu o manifestaţie de protest faţă de politicile guvernului în domeniul tineretului.

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova Declaraţia Conferinţei de constituire a Organizaţiei de Tineret al PLDM