Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la aderarea lui Călin Vieru la PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 30 ianuarie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cunoscutul om de afaceri, Călin Vieru, a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova. În cadrul unei conferinţe de presă, Călin Vieru a declarat că decizia de a se implica activ în politică a fost luată încă în luna noiembrie 2008, cînd a devenit membru al PLDM.

Vieru a spus că se regăseşte în echipa PLDM, care este una tînără, puternică şi profesionistă, împărtăşeşte principiile de program şi îi sunt aproape ideile şi valorile promovate de partid. Călin Vieru a declarat ca va depune toate eforturile pentru a realiza idealurile tatălui său, regretatul Grigore Vieru.

Călin Vieru a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţeanu” şi Universitatea de Studii Europene. A activat circa 10 ani în calitate de medic-neuropatolog la Spitalul Clinic Republican. Actualmente este om de afaceri.

Călin Vieru va candida pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova la alegerile parlamentare din 2009.

Serviciul de presă al PLDM
Declaraţia PLDM cu privire la necesitatea asigurării exercitării dreptului de a alege cetăţenilor Republicii Moldova plecaţi peste hotare Angajamentul Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru o campanie electorală corectă şi pozitivă