Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la acţiunea tineretului liberal democrat “Să trimitem un vot acasă”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 13 februarie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a lansat, la 13 februarie curent, campania “Să trimitem un vot acasă”. Tinerii liberal democraţi au adresat un apel către toţi cetăţenii moldoveni aflaţi în străinătate cu îndemnul de a-şi contacta familiile, rudele, prietenii din Republica Moldova pentru a-i convinge să participe la alegerile din 5 aprilie 2009 şi să voteze împotriva comuniştilor.

Campania a fost iniţiată ca răspuns la refuzul autorităţilor comuniste de a asigura condiţiile necesare pentru exercitarea dreptului constituţional de a alege al cetăţenilor Republicii Moldova aflaţi peste hotare.

Apelul Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost transmis tuturor comunităţilor moldovenilor din Italia, Portugalia, Spania, Irlanda, Marea Britanie, Franţa, Israel, Grecia, România, Federaţia Rusă, SUA.

Pe perioada campaniei electorale tinerii liberal democraţi vor utiliza toate mijloacele electronice de comunicare, inclusiv Internetul, pentru a lua legătura cu cetăţenii moldoveni din afara ţării şi a le transmite mesajul că ei pot influenţa votul celor de acasă, pentru a pune capăt guvernării comuniste.

Campania “Să trimitem un vot acasă” face parte din şirul de acţiuni iniţiate de PLDM în susţinerea demersurilor comunităţilor moldovenilor de peste hotare privind necesitatea asigurării condiţiilor optime pentru exercitarea dreptului de vot în cadrul alegerilor parlamentare.

Apel al Organizaţiei de Tineret a PLDM către cetăţenii moldoveni aflaţi peste hotarele ţării Tineretul liberal democrat a dat undă “Verde pentru Moldova”