Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tineretul liberal democrat a dat undă “Verde pentru Moldova”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 februarie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 17 februarie curent, 50 de tineri, membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova au organizat un flash mob, cu genericul “Verde pentru Moldova”. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul campaniei “Numărătoarea inversă pentru guvernarea comunistă”.

Liberal democraţii l-au atenţionat pe şeful statului că i-au mai rămas doar 50 de zile să se afle la guvernare. Tinerii au purtat pancarte pe care era scris: “Verde pentru Criuleni”; “Verde pentru Soroca”, etc, fiind menţionate toate raioanele Republicii Moldova.

Acţiunea s-a desfăşurat simultan la Leova, Sîngerei şi Soroca.

Timp de 25 de zile, tinerii liberal democraţi au venit în faţa preşedinţiei cu pancarte pe care erau inscripţionate mesaje privind încălcările pe care le-au comis autorităţile comuniste în decursul celor 8 ani de guvernare.

Acţiunea “Numărătoarea inversă pentru guvernarea comunistă”, lansată de PLDM la 23 ianuarie, se va desfăşura în fiecare zi, la ora 12.00, pînă la 7 aprilie, data expirării mandatului preşedintelui Voronin.

Comunicat de presă al PLDM cu privire la acţiunea tineretului liberal democrat “Să trimitem un vot acasă” Tinerii liberal democraţi au fost bruscaţi în timpul unui flash mob