Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la întrevederea preşedintelui PLDM cu Cesare De Montis

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 aprilie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a avut o întrevedere, la sediul partidului, cu Seful Delegatiei Comisiei Europene la Chisinau, Cesare De Montis.

Vlad Filat l-a informat pe oficialul european despre situaţia social-politică din Republica Moldova şi desfăşurarea campaniei electorale, atenţionînd asupra gravelor încălcări a drepturilor şi libertăţilor fundamentale, a Codului Electoral şi, în special, asupra interdicţiilor impuse de autorităţile statului la libera circulaţie pentru cetăţenii europeni, dar şi pentru studenţii basarabeni, care îşi fac studiile în România.

Vlad Filat a solicitat Comisiei Europene să ia o poziţie promptă şi principială faţă de ilegalităţile regimului Voronin. În acelaşi timp, liderul PLDM a menţionat că atitudinea forurilor europene urmează să fie în interesul cetăţenilor Republicii Moldova.

Preşedintele PLDM l-a asigurat pe Cesare De Montis că după alegeri cursul de integrare europeană a ţării noastre va fi unul asumat şi real.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM cu privire la vandalizarea sediului PLDM Comunicat de presă cu privire la pichetarea nonstop a Guvernului de către PLDM