Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al PLDM cu privire la vandalizarea sediului PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 martie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În noaptea de 30 spre 31 martie curent, sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost vandalizat. Cinci persoane necunoscute au coborît dintr-o Toyota Corolla cu numărul de înmatriculare BL CL 388 şi au aruncat pungi cu vopsea galbenă, deteriorînd panoul iluminat de la intrarea în sediu şi murdărind pereţii clădirii. Ulterior, aceiaşi indivizi au vandalizat şi un panou publicitar al PLDM de pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani.

Cum era şi de aşteptat, în baza de date a poliţiei rutiere nu este înregistrat un mijloc de transport cu asemenea număr de înmatriculare.

PLDM consideră că este vorba despre o nouă provocare pusă la cale de ideologii partidului de guvernămînt, care urmăresc dezbinarea forţelor de opoziţie.

Această provocare dovedeşte o dată în plus că regimul comunist este conştient că pierde alegerile parlamentare şi nu mai are argumente în campania de învrăjbire şi defăimare a oponenţilor politici,

Partidul Liberal Democrat din Moldova cere organelor abilitate investigarea acestui nou act de vandalism şi tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Serviciul de presă al PLDM
Comunicat de presă al PLDM privind condamnarea atacului asupra jurnalistului Veaceslav Perunov Comunicat de presă cu privire la întrevederea preşedintelui PLDM cu Cesare De Montis