Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Paşte fericit!

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 aprilie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Dragi creştini,

Ne apropiem de ziua când Bucuria şi Vestea Învierii ne va reda speranţa Mântuirii. Este cea mai mare sărbătoare pe care noi creştinii o aşteptăm. Fiecare dintre noi refacem în minte Drumul Golgotei, retrăim durerea loviturilor de bice, strângem din dinţi la înjunghierile de suliţe, şi ne plângem umilinţa. Venim fiecare cu Crucea lui şi o aşezăm la picioarele Domnului Nostru în speranţa că păcatele noastre ne vor fi iertate şi vom primi bucuria vieţii veşnice.

De astăzi vom încondeia ouă, semn că sângele vărsat de El pe Cruce nu l-am uitat. De astăzi vom trece din nou prin lungul labirint al morţii, ca duminică la miezul nopţii să cântăm Hristos a Înviat. E bucuria vieţii după moarte pe care Isus Hristos a obţinut-o pentru noi prin jertfa sa.

Paştele e sărbătoarea Mântuirii şi a Speranţei. E sărbătoarea unui nou început, şi nu înzadar Dumnezeu a ales pentru ea primăvara. Acum încolţeşte în noi sămânţa rodului ce va să vină. Isus Hristos să ne aducă Mântuirea şi liniştea.

În numele Partidului Liberal Democrat din Moldova vă urez un Paşte Fericit alături de familie şi de cei dragi. Hristos a Înviat!

Vlad Filat,
Preşedintele PLDM

Sursa: www.pldm.md

Declaraţia PLDM cu privire la adresarea preşedintelui în exerciţiu al Republicii Moldova Declaraţia PLDM cu privire la iniţiativa preşedintelui în exerciţiu de a constitui o comisie de stat pentru investigarea evenimentelor din 7 şi 8 aprilie