Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la campania socială de Crăciun a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 28 decembrie 2009
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În spiritul sfintelor sărbători de iarnă, Partidul Liberal Democrat din Moldova a iniţiat o campanie de susţinere a familiilor defavorizate şi copiilor cu dizabilităţi.

La 27 decembrie, 50 de familii socialmente vulnerabile din municipiul Chişinău, în 25 dintre care cresc copii cu dizabilitati, au fost invitate la sediul partidului pentru a primi colete cu alimente, dulciuri, jucării şi hăinuţe.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, deputata Liliana Palihovici, a menţionat că ajutoarele umanitare au fost adunate prin contribuţia membrilor PLDM, iar astfel de acţiuni au fost desfăşurate în toate raioanele republicii. Ajutoare au fost oferite Casei de copii din oraşul Cahul, familiilor nevoiase din raioanele Briceni, Şoldăneşti, Glodeni, Basarabeasca, Edineţ, Străşeni, Ungheni, municipiul Bălţi, etc. “Campania va continua şi pe parcursul lunii ianuarie 2010. Vom fi alături de familiile defavorizate, de copiii cu dizabilitati, oferindu-le după necesităţi cărucioare, hăinuţe, alimente”, a spus Liliana Palihovici.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită prin spectacolul de colinde oferit de un grup de copii.

Acţiunea de astăzi a fost precedată de alte acte de caritate desfăşurate cu concursul Organizaţiilor Teritoriale de Femei ale PLDM. De la începutul lunii decembrie şi pînă în prezent, peste 1700 de copii din toată republica au primit în dar jucării, dulciuri, articole vestimentare şi au avut ocazia să vizioneze spectacole de Crăciun.

O acţiune distinctă în cadrul campaniei sociale a PLDM a fost oferirea unui ajutor financiar în sumă de 15 mii de lei pentru Victoria Bodean din Străşeni, care suferă de paralizie şi necesită o intervenţie chirurgicală.

Pe parcursul zilei de astăzi vor fi vizitaţi şi vor primi daruri copiii internaţi în secţia de dializă de la Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău.

Serviciul de presă al PLDM

Raportul de activitate a Partidului Liberal Democrat din Moldova, prezentat de preşedintele partidului, Vlad Filat, la Congresul III Extraordinar al PLDM Seminar pentru secretarii structurilor teritoriale ale PLDM