Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Şedinţa Consiliului Politic Naţional al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 februarie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 6 februarie, la Chişinău, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au participat deputaţii şi miniştrii liberal-democraţi, precum şi factorii decizionali din cadrul executivului.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a făcut o prezentare detaliată a situaţiei social politice actuale şi a propus o serie de acţiuni menite să confere activităţii partidului mai multă eficienţă şi dinamism. În context, liderul PLDM a accentuat necesitatea consolidării structurilor de partid la toate nivelurile. În faţa organizaţiilor teritoriale au fost puse sarcini concrete privind conlucrarea eficientă cu conducerea centrală a partidului, pentru a face faţă, în cel mai reuşit mod, tuturor provocărilor şi problemelor.

O atenţie deosebită a fost acordată asigurării unei comunicări mai strînse în cadrul organizaţiilor teritoriale, precum şi între structurile din teritorii şi conducerea centrală a partidului. CPN a decis ca în fiecare zi de marţi să aibă loc şedinţe ale Biroului Permanent Central, la care să fie examinate şi soluţionate toate problemele curente ce ţin de activitatea de partid. De asemenea, s-a decis ca membrii executivului să asigure un contact direct şi permanent cu cetăţenii, conform unui grafic prestabilit de audienţe în terotoriu.

Serviciul de presă al PLDM

Instruirea liderilor locali ai PLDM continuă Vernisaj de sculpturi dedicate lui Grigore Vieru la sediul PLDM