Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Seminare de instruire pentru preşedinţii structurilor primare ale PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 februarie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 11, 12 şi 13 februarie, la Nisporeni, Rezina şi, respectiv, Şoldăneşti au avut loc seminare de instruire pentru preşedinţii organizaţiilor primare ale Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Liderii locali, circa 75 la număr, au fost instruţi în domeniul organizării eficiente a activităţii de partid, întocmirii corecte a documentaţiei şi proceselor verbale, evidenţei membrilor PLDM, elaborarea planurilor de lucru, etc. O atenţie deosebită a fost acordată dezvoltării abilităţilor de comunicare şi construcţiei unor relaţii bune cu membrii de partid din structurile pe care le reprezintă.

Din partea conducerii PLDM, la cursul de instruire ţinut la Nisporeni au participat prim-vicepreşedintele partidului, deputatul Alexandru Tănase, ministru al Justiţiei, membrul Consiliului Politic Naţional al PLDM, Tudor Deliu, şi secretarul general al partidului Victor Roşca. Ultimii au participat şi la seminarele de la Rezina şi Şoldăneşti.

Cursurile de instruire au fost organizate cu concursul Institutului National Democratic (NDI) din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

În Consiliul Local Şoldăneşti a fost creată fracţiunea PLDM Comunicat de presă cu privire la declanşarea unei campanii de denigrare a membrilor şi conducerii PLDM