Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă cu privire la declanşarea unei campanii de denigrare a membrilor şi conducerii PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 februarie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova atenţionează asupra declanşării unei campanii de denigrare a membrilor şi conducerii formaţiunii prin intermediul unor mijloace de informare în masă.

Potrivit informaţiilor care ne sunt furnizate atît din teritoriu, cît şi de la Chişinău, emisarii unui anume partid, acţionînd prin intermediul unei pretinse companii de publicitate, propun sume fabuloase (de la cîteva mii de lei pînă la cîteva mii de euro) pentru publicarea unui material denigrator în adresa exponenţilor partidului.

PLDM îşi exprimă regretul vizavi de faptul că, în timp ce liberal democraţii sînt implicaţi în actul responsabil de guvernare, căutînd şi implementînd soluţii pentru problemele cu care se confruntă ţara şi cetăţenii, reprezentanţii partidului menţionat folosesc trucuri electorale murdare şi josnice, cu scopul de a obţine dividende politice de moment.

PLDM condamnă o atare atitudine iresponsabilă şi îşi rezervă dreptul de a veni cu anumite precizări şi declaraţii, dacă partidul vizat va da dovadă şi în continuare de acelaşi comportament iresponsabil.

Serviciul de presă al PLDM

Seminare de instruire pentru preşedinţii structurilor primare ale PLDM Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova