Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Femeile liberal democrate au lansat Campania “Dăruieşte un zâmbet”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 decembrie 2010
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova a lansat Campania “Daruieste un zâmbet”. Campania de colectare a fondurilor pentru copiii din familiile socialmente vulnerabile se raliază sărbătorilor de iarnă şi are scopul de a sensibiliza opinia publică asupra problemelor cu care se confruntă copiii aflaţi în dificultate, dar şi pentru a le oferi clipe de neuitat de Crăciun şi Anul Nou.

În cadrul campaniei peste o mie de copii vor avea posibilitatea să vizioneze spectacole teatrale. Astfel, în zilele de 20 şi 21 decembrie 900 de copii vor urmări spectacolul “Poveste de iarnă” la Teatrul de revistă “Ginta Latină” şi vor primi daruri de la Moş Crăciun, iar pe 24 decembrie 150 de copiii vor merge la Teatrul de Operă şi Balet.

Tot în cadrul acestei campanii, peste 300 de familii defavorizate vor primi colete alimentare şi jucării pentru copii din partea PLDM.

Iniţiativa desfăşurării Campaniei “Daruieste un zâmbet” a fost lansată în cadrul Conferinţei Naţionale “Participartea femeilor in viata social-politica: realitati si perspective”, care a avut loc la 18 decembrie la Palatul Republicii.

Sursa: www.pldm.md

Egalitatea de gen — indicator al democraţiei Au fost desemnate candidaturile PLDM la funcţia de ministru