Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

AMOA PLDM este parte a reţelei SME Union of EPP

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 februarie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost acceptată în calitate de membru cu statut de observator în Uniunea Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii a Partidului Popular European (SME Union of EPP).

În favoarea acestei decizii s-a pronunţat în unanimitate Biroul de Conducere al SME Union of EPP, care s-a desfăşurat la 9 februarie, la Bruxelles.

Cu această ocazie, Preşedintele Uniunii Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii a Partidului Popular European, Peter Jungen, a adresat felicitări Preşedintelui PLDM, Vlad Filat, şi conducerii AMOA, exprimându-şi speranţa într-o colaborare fructuoasă pe viitor.

Asociaţia Managerilor şi Oamenilor de Afaceri a Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost constituită la 5 februarie curent. Între priorităţile AMOA sunt promovarea unui mediu favorabil dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, menţinerea unui cadru de cooperare permanentă şi reciproc avantajoasă cu partenerii de dezvoltare, precum asigurarea unei dezvoltări durabile a economiei Republicii Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Reprezentanţii TLDM au participat la Gala Premiilor TNL Femeile liberal democrate de la Comrat — hotărâte să se implice mai activ în procesul decizional