Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Femeile liberal democrate de la Comrat — hotărâte să se implice mai activ în procesul decizional

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 februarie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 19 februarie, la Comrat, şi-a desfăşurat lucrările Adunarea Generală a Organizaţiei Teritoriale a Femeilor Liberal Democrate, la care au participat 67 de delegate.

În calitate de invitaţi, la şedinţă au fost prezenţi vicepreşedintele Parlamentului, preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a PLDM, Nighina Azizov, şi deputatul Petru Vlah, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Comrat a PLDM.

În cadrul Adunării Generale au fost puse în discuţie mai multe teme de importanţă social-politică, cum ar fi necesitatea implicarii femeilor din Găgăuzia în procesul decizional, posibilităţi de dezvoltare în arta comunicării politice, oportunităţi în dezvoltarea şi implementarea diverselor proiecte cu caracter social pentru familiile vulnerabile şi copiii rămaşi fără îngrijire parintească.

Doamnele liberal democrate au lucrat în grupuri pentru a stabili criteriile de participare în viaţa politică şi au propus soluţii pentru intensificarea dialogului dintre societatea civilă, structura de partid şi oamenii de afaceri din regiune.

Liliana Palihovici a menţionat că OF Comrat are o echipă activă cu doamne de calitate care se vor poziţiona sigur în organele de decizie ale structurii politice de partid.

La şedinţă a fost aleasă şi conducerea organizaţiei. Astfel, preşedinte a devenit Svetlana Panoiotov, magistru în Ştiinţe Economice, iar vicepreşedinţi — Svetlana Stoinova şi Svetlana Dulev.

De asemenea, Adunarea Generală a ales 11 membri ai Biroului Executiv al organizaţiei.

Sursa: www.pldm.md

AMOA PLDM este parte a reţelei SME Union of EPP PLDM a participat la reuniunea IDU