Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Conferinţa TLDM Căuşeni

|versiune pentru tipar||
PLDM / 21 martie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 19 martie curent, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale de Tineret Căuşeni a PLDM. La ea au participat tineri din majoritatea localităţilor raionului Căuşeni, preşedintele şi vicepreşedintele Organizaţiei Teritoriale Căuşeni a PLDM, Ion Ciontoloi şi Sergiu Gogu, membri ai biroului teritorial şi prezentanţii Organizaţiei Naţionale de Tineret a PLDM, Ghenadie Vârtos şi Andrei Spânu.

Ordinea de zi a conferinţei a inclus prezentarea raportului de activitate a organizaţiei pentru anul 2010 şi reorganizarea structurii teritoriale de tineret Căuşeni prin alegerea unui nou preşedinte şi a unei noi componenţe a biroului teritorial.

Cu votul unanim al celor prezenţi, Artemie Catanoi a fost ales în funcţia de preşedinte, în care va fi asistat de 3 vicepreşedinţi şi secretarul organizaţiei, aleşi la propunerea acestuia. A fost aleasă şi noua componenţă a biroului teritorial compusă din 13 membri.

După mesajele de încurajare şi felicitare adresate de către oaspeţii conferinţei, biroul permanent al organizaţiei şi-a desfăşurat prima sa şedinţă în cadrul căreia s-au discutat modalităţile de implicare a Organizaţiei de Tineret Căuşeni a PLDM în viaţa raionului şi strategia organizaţiei în perspectiva alegerilor locale generale.

Sursa: www.pldm.md

Femeile reuşesc atunci când doresc cu adevărat să se implice în politică Acordul de fuziune a AMN cu PLDM a fost semnat