Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

S-au încheiat conferinţele teritoriale ale PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 4 aprilie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 3 aprilie, la Casa Sindicatelor, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Chişinău a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi circa 500 de membri de partid, reprezentanţi ai tuturor organizaţiilor de sector din municipiul Chişinău.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate, prezentat de prim-vicepreşedintele PLDM, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Chişinău, Alexandru Tănase, au adoptat modificări la statutul partidului, precum şi au desemnat delegaţii la Congresul IV al PLDM.

Alexandru Tănase a făcut totalurile activităţii OT Chişinău, inclusiv implicarea structurilor primare în desfăşurarea campaniei pentru parlamentarele din 28 noiembrie 2010. De asemenea, Tănase a trasat sarcini concrete în vederea organizării şi desfăşurării campaniei pentru alegerile locale generale.

Delegaţii la conferinţă au fost salutaţi de preşedintele PLDM, Vlad Filat, care a menţionat importanţa organizării impecabile a campaniei pentru locale în vederea obţinerii unui rezultat cât mai bun.

La conferinţă au mai luat cuvântul Aurelia Ciubuc, Petru Profire, Ludmila Bolboceanu, Sergiu Palihovici, Mihaela Spătaru etc.

Participanţii la conferinţă au examinat şi aprobat lista celor peste 400 de delegaţi din partea OT Chişinău la Congresul IV ordinar al PLDM, care va avea loc duminică, 10 aprilie, cu începere de la ora 11.00, în incinta Palatului Naţional.

Conferinţa municipală a încheiat şirul de conferinţe teritoriale ale PLDM, care au delegat la congres peste 2000 dintre cei mai activi membri de partid.

Sursa: www.pldm.md

Să facem capitala mai curată! PLDM pe primul loc în sondaje