Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

PLDM pe primul loc în sondaje

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 aprilie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Partidul Liberal Democrat din Moldova se bucură de încrederea a 60% din respondenţii unui sondaj de opinie dat publicităţii astăzi, 5 aprilie, de către IDIS Viitorul şi IMAS Chişinău.

Dacă duminica viitoare ar fi organizate noi alegeri parlamentare, Partidul Liberal Democrat ar fi cel mai votat partid şi ar acumula circa 28,8% dintre opţiunile electoratului. Exprimate în mandate de deputat, PLDM ar fi reprezentat în Parlament de 36 de deputaţi şi ar fi cea mai numeroasă fracţiune din Legislativ.

În acelaşi timp, preşedintele PLDM, premierul Vlad Filat, este cel mai influent politician din luna martie 2011. La întrebarea care este politicianul în care aveţi o mai mare încredere, 64% din cei chestionaţi l-au nominalizat pe Vlad Filat. De asemenea, 21 la sută din respondenţi consideră că Vlad Filat ar fi cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte al R.Moldova.

Sondajul a fost realizat în perioada 6–27 martie 2011, pe un eşantion de cca 1500 de persoane de peste 18 ani. Studiul a fost efectuat în 112 localităţi din ţară şi are o marjă de eroare de +/- 2,5%+/-3%.

Sursa: www.pldm.md

S-au încheiat conferinţele teritoriale ale PLDM Tinerii liberal democraţi din Şoldăneşti promovează un mod de viaţă sănătos