Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Tinerii liberal democraţi din Şoldăneşti promovează un mod de viaţă sănătos

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 aprilie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Sănătăţii, Organizaţia Teritoriala Şoldăneşti a tinerilor liberal democraţi a organizat un seminar de instruire cu tematica “Bolile Secolului XXI şi metode de protecţie eficiente”.

La seminar au participat tineri de la Liceul teoretic “A. Mateevici”, precum şi toţi cei interesaţi de a afla noi informaţii. Temele puse în discuţie: “HIV SIDA — metode de protecţie” şi “Fumatul nu te face mai bun”. Prezentările şi spoturile video au fost considerate de către tinerii prezenţi la seminar foarte convingătoare pentru a adopta un mod sănătos de viaţă. Ei s-au arătat foarte deschişi propunerii de a participa şi pe viitor în diverse activităţi, împreună cu echipa de tineri a PLDM. Cei mai activi tineri au primit tricouri cu sigla PLDM şi seturi de cărţi.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret Şoldăneşti a PLDM, Calin Dodiţa, a asigurat că în continuare organizaţia va depune toate eforturile pentru a susţine campaniile de promovare a unui mod sănătos de viaţă în randul tinerilor pe tot teritoriul raionului.

Seminarul a fost organizat cu suportul Institutului pentru Drepturile Omului din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

PLDM pe primul loc în sondaje Congresul al IV-lea al Partidului Liberal Democrat din Moldova. Declaraţie politică