Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a participat la ediţia a XVIII a concursului “Moştenire”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 mai 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 22 mai, în incinta Universităţii de Stat, a avut loc ediţia a XVIII a concursului “Moştenire”, la care au fost prezentate peste 190 de lucrări ale elevilor din liceele din toată ţara.

În mesajul de felicitare adresat concurenţilor, Liliana Palihovici a menţionat importanţa acestui concurs pentru generaţia tânără, care are dreptul, dar şi datoria morală să cunoască trecutul istoric şi să beneficieze din plin de aceste cunoştinţe.

“În procesul integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană este important să cultivăm în tinerii noştri spiritul cetăţeniei active. Avem nevoie de tineri culţi, şcoliţi, educaţi şi plini de idei şi iniţiative frumoase, pentru a renaşte Republica Moldova şi a o aduce pe făgaşul normalităţii. Trebuie să munciţi mai mult, să citiţi mai mult şi să fiţi cetăţeni demni ai Republicii Moldova”, a spus Palihovici.

La eveniment au mai participat deputatul PLDM Ionaş Ion, scriitorul Nicolae Dabija, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mediului academic, precum şi Tamara Codru, soţia poetului basarabean Anatol Codru, una din lucrările căruia a fost propusă spre concurs.

La finele concursului, au foste desemnaţi 14 premianţi care au intrat în posesia a câte 2 premii de gradul I pentru fiecare categorie, a câte 2 premii de gradul II, de gradul III şi 8 menţiuni pentru lucrările şi ideile frumoase expuse spre concurs. Premiile au fost oferite de către fracţiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat a apreciat suportul substanţial acordat de PPE în procesul de apropiere a R. Moldova de UE PLDM organizează ample acţiuni dedicate copiilor