Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Şcoala de vară a Tineretului Liberal Democrat din Moldova: “TLDM — organizaţie orientată spre învăţare şi dezvoltare”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 5 septembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 22–29 august, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a instruit 40 de tineri din cadrul cluburilor universitare şi organizaţiilor teritoriale de tineret în domeniul culturii politice şi a dezvoltării organizaţionale.

În cadrul Şcolii de vară “TLDM — organizaţie orientată spre învăţare şi dezvoltare” desfăşurată în oraşul Sulina, România, liderii de tineret au studiat rostul culturii politice, metode de educare politică, crearea caietului de sarcini şi a codului de conduită pentru membrii structurilor universitare şi teritoriale de partid.

De asemenea, în cadrul Şcolii a fost discutat rolul TLDM în context european, urmare a aderării Organizaţiei de Tineret a PLDM la European Democrat Students, promovarea intereselor tinerilor din Republica Moldova la nivel european şi ceea ce poate face TLDM pentru tinerii din Republica Moldova. Unul din cele mai utile training-uri a fost cel dedicat instituţiilor Uniunii Europene.

La deschiderea Şcolii de vară a fost prezent George Mocanu, preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PLDM, deputat în Parlamentul Republicii Moldova. George Mocanu i-a îndemnat pe tineri să participe activ în cadrul sesiunilor de instruire, să vina cu propuneri de îmbunătăţire a politicilor de tineret din Republica Moldova, dar şi să se implice activ în proiectele desfăşurate la nivel local şi naţional.

Şcoala de vară “TLDM — organizaţie orientată spre învăţare şi dezvoltare” face parte dintr-un şir de instruiri desfăşurate de Organizaţia de Tineret a PLDM şi care au ca scop creşterea nivelului de cultură politică a tinerilor din Moldova.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat conduce în top PLDM a participat la Conferinţa Internaţională “Răspunsurile Conservatorilor la provocările secolului XXI”