Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Un nou teren de joacă a fost deschis în cadrul Parteneriatului pentru copii

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 septembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 17 septembrie, vicepreşedintele Parlamentului, preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, Liliana Palihovici, a participat la inaugurarea unui teren de joacă în localitatea Şerpeni, raionul Anenii Noi.

La iniţiativa Lilianei Palihovici a fost lansat şi creat Parteneriatul pentru copii, susţinut de o serie de companii naţionale şi internaţionale, fundaţii din Republica Moldova.

Parteneriatul pentru copii are misiunea de a contribui la dezvoltarea regională şi a oferi oportunităţi de dezvoltare pentru copii. Fiind nu doar o acţiune singulară, ci una pe termen lung, programul are drept scop promovarea responsabilităţii sociale a sectorului privat şi mobilizarea comunitară în favoarea tuturor copiilor care se află în dificultate.

În cuvântul de salut, Liliana Palihovici a menţionat importanţa parteneriatelor care se stabilesc între societatea civilă şi organizaţii internaţionale prezente în ţara noastră, precum şi implicarea activă al Administraţiei Publice Locale în dezvoltarea infrastructurii rurale.

Parlamentara le-a dorit elevilor prezenţia la eveniment un an nou de studii cu multe succese, iar micuţilor de la grădiniţă o copilărie frumoasă, afirmând că va acorda toată susţinerea în promovarea drepturilor copiilor în Moldova.

În cadrul Iniţiativei Parteneriatului pentru copii, la 1 iunie 2011, cu suportul partenerilor şi companiei Moldcell, a fost organizat un concert de binefacere “Copii cuminţi cu vedete părinţi”. Fondurile colectate au fost donate în susţinerea iniţiativelor frumoase şi necesare copiilor la nivel local, cum ar fi dotarea grădiniţelor cu terenuri de joacă, dotarea bibliotecilor cu manuale şi cărţi artistice, donaţii de costume naţionale pentru Cercurile de Creaţie.

Sursa: www.pldm.md

Liliana Palihovici a participat la inaugurarea unui teren de joacă pentru copiii din satul Glinjeni La Ungheni a fost constituită ATAL a PLDM