Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

A avut loc şedinţa CPN al PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 octombrie 2011 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 8 octombrie, la Chişinău, s-a întrunit în şedinţă Consiliul Politic Naţional (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Pe ordinea de zi a şedinţei au fost incluse chestiuni ce ţin de convocarea Congresului V ordinar al partidului, operarea unor modificări în componenţa CPN, precum şi alte chestiuni organizatorice.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a adresat un mesaj de felicitare membrilor CPN, cu ocazia împlinirii a 4 ani de la lansarea iniţiativei de creare a partidului şi a ţinut un discurs în care a analizat situaţia social-politică actuală.

Vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ, a prezentat modificările propuse în componenţa CPN.

Consiliul Politic Naţional a aprobat data Congresului V ordinar al PLDM. Acesta va avea loc la 11 decembrie 2011. La congres vor fi operate ajustări la Programul şi Statutul PLDM, vor fi alese organele de conducere ale partidului, precum şi vor fi făcute totalurile celor 4 ani de activitate.

În perioada de până la congres, în organizaţiile primare şi teritoriale ale formaţiunii urmează să se desfăşoare conferinţele de dare de seamă şi alegeri, la care vor fi desemnaţi delegaţii la forul PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Primul Forum al Tinerilor Aleşi Locali Sănătatea femeii este factorul cheie care determină bunăstarea şi dezvoltarea unei societăţi sănătoase