Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Instruire pentru femeile lider din PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 29–30 octombrie, la pensiunea Odiseu, Vadul lui Vodă a avut loc un seminar de instruire cu genericul “Planificarea strategică în cadrul Organizaţiei de Femei a PLDM”, la care au participat peste 50 de femei lider din cadrul Organizaţiilor Teritoriale ale PLDM.

În mesajul de salut, Liliana Palihovici, preşedintele Organizaţiei de Femei a PLDM, vicepreşedintele Parlamentului, a declarat că importanţa instruirii constă în dezvoltarea capacităţilor de planificare a femeilor lider pentru eficientizarea procesului de implementare pe termen scurt şi termen lung a activităţilor în cadrul organizaţiei de femei.

În cadrul instruirii au fost abordate subiecte de planificare strategică, tipuri, tehnici şi metode care contribuie la realizarea obiectivelor propuse, specificul activităţilor politice în cadrul Organizaţiei de Femei şi colaborarea între organizaţiile de femei în elaborarea unei campanii sau platforme de comunicare comune pe subiecte regionale de interes general.

La instruire a participat Victor Roşca, secretarul general al PLDM, care a prezentat specificul activităţilor pe care le va dezvolta partidul în perioada imediat următoare, a vorbit despre rolul femeilor lider în promovarea mesajelor politice şi implicarea lor directă în procesul de implementare a reformelor interne ale partidului la nivel naţional şi local.

Instruirea s-a desfăşurat cu susţinerea IRI Moldova şi fundaţia germană Konrad Adenauer.

Sursa: www.pldm.md

TLDM a lansat Programul de Transparenţă Instituţională “Tinerii guvernează” Vlad Filat conduce în topul “Celor mai influenţi 50 de politicieni ai lunii octombrie”