Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Fracţiunea parlamentară a PLDM renunţă la imunitate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 noiembrie 2011 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Deputaţii Partidului Liberal Democrat din Moldova renunţă la imunitatea parlamentară. Declaraţia a fost făcută, astăzi, 3 noiembrie, de preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ în şedinţa de plen a Parlamentului Republicii Moldova.

Deputaţii liberal democraţi au luat această decizie după ce, săptămâna trecută, Procurorul General a afirmat în Legislativ că mai mulţi deputaţi din AIE sunt implicaţi în acte de corupţie şi contrabandă.

“Pentru a nu lăsa loc comenatriilor şi presupunerilor, care derivă din aluziile lui Zubco, anunţăm decizia noastră de a renunţa la imunitatea parlamentară. Declarăm că cei care se ascund după paravanul parlamentar şi comit ilegalităţi nu fac parte din partidul nostru. Facem apel către toţi deputaţii să susţinută această propunere”, a declarat preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ.

PLDM are în Parlamentul Republicii Moldova 31 de deputaţi.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat conduce în topul “Celor mai influenţi 50 de politicieni ai lunii octombrie” Au demarat Adunările Generale ale Organizaţiei de Femei a PLDM