Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Au demarat Adunările Generale ale Organizaţiei de Femei a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 8 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 5 noiembrie, la Bălţi, a avut loc prima Adunare Generală al Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La eveniment au participat peste 65 de doamne liberal democrate, care au audiat raportul de activitate pentru perioada 2010–2011, au trasat priorităţile pentru perioada imediat următoare şi au ales noua conducere a organizaţiei.

În calitate de preşedinte a Organizaţiei de Femei Bălţi a PLDM a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, Elena Covaliuc, lector la Universitatea de Stat “Alecu Russo”, iar vicepreşedinţi — Irina Blându şi Ludmila Reznic.

La adunare a participat Vladimir Tonciuc, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Bălţi a PLDM, care a mulţumit doamnelor pentru efortul depus în cadrul campaniilor electorale şi le-a încurajat să se implicate în continuare în activitatea PLDM pentru a consolida rândurile organizaţiei.

În cuvântul de salut, Liliana Palihovici, preşedintele OF a PLDM, vicepreşedintele Parlamentului, a declarat că graţie capacităţilor de muncă, activităţii multidimensionale şi forţei de convingere, femeile reprezintă o mare resursă a Partidului Liberal Democrat din Moldova. “Voi pleda în continuare ca în organele decizionale ale PLDM să fie promovat un număr mai mare de femei profesioniste, capabile să contribuie la implementarea reformelor în Republica Moldova în domeniile prioritare, să contribuie la dezvoltarea democraţiei în societatea noastră. Doresc ca Organizaţia de Femei PLDM să fie în continuare activă, unită şi toate iniţiativele bune să fie susţinute şi promovate de membrii partidului.”

În cadrul dezbaterilor, Elena Covaliuc, preşedintele OF Bălţi a PLDM a declarat că va depune toate eforturile pentru a construi o organizaţie viabilă şi eficientă, sporind, prin acţiuni concrete, participarea femeilor în procesul decizional.

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova va desfăşura în luna februarie Conferinţa Naţională, la care va realege organele de conducere şi va definitiva strategia de dezvoltare în perioada imediat următoare.

Sursa: www.pldm.md

Fracţiunea parlamentară a PLDM renunţă la imunitate Echipa PLDM a adus speranţă în familia Ianciu din Pivniceni