Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

“Tinerii Guvernează” la AGEPI

|versiune pentru tipar||
PLDM / 18 noiembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În cadrul Programului de Transparenţă Instituţională “Tinerii Guvernează”, un grup de 30 de tineri de la diverse instituţii de învăţământ din Republica Moldova au vizitat Agenţia de Stat pentru Proprietate Intelectuală.

Aceştia au efectuat o vizită de studiu, în cadrul căreia au primit informaţii privind organigrama instituţiei, principalele atribuţii, rolul agenţiei în cadrul arhitecturii instituţionale a statului, precum şi informaţii privind modul practic de înregistrare a unei mărci comerciale.

Directorul general al Agenţiei, Liliana Bolocan a declarat că instituţia pe care o conduce este una dintre cele mai “profesioniste şi conectate la ultimele tehnologii, prin natura atribuţiilor pe care le are”.

Programul “Tinerii Guvernează” este o iniţiativă a Tineretului Liberal Democrat din Moldova şi a deputatului George Mocanu. Aceasta are drept scop promovarea transparenţei instituţiilor publice pentru fortificarea încrederii dintre tineri şi instituţiile statului. În cadrul acestui proiect peste 500 de tinerii vor avea ocazia să viziteze mai multe instituţii publice şi să facă cunoştinţă cu modul lor de funcţionare, responsabilităţile şi cultura lor organizaţională.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — Politicianul anului 2011 În Organizaţia de sector Râşcani s-a desfăşurat conferinţa teritorială