Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Comrat a fost aleasă noua conducere a Organizaţiei de Femei a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 19 decembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 17 decembrie, la Comrat, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei a PLDM.

La şedinţă au fost alese organele de conducere şi au fost stabilite priorităţile de activitate în vederea îmbunătăţirii participării femeilor liberal democrate la viaţa social politică a ţării.

În cuvântul de salut, Loretta Handrabura, viceministru al Educaţiei a menţionat importanţa implicării femeilor în activitatea politică şi responsabilitatea pe care şi-o asumă în actul de guvernare. Handrabura a opinat că problemele cu care se confruntă societatea pot fi soluţionate doar cu eforturi conjugate.

Spiritul de echipă şi solidaritatea femeilor sunt elementele definitorii pentru o cooperare eficientă.

Deputatul Petru Vlah, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Comrat a PLDM, a îndemnat doamnele să înceapă pregătirile pentru alegerile în cadrul Adunării Populare a UTAG şi să vină cu propuneri şi iniţiative pentru o mai bună activitate a Organizaţiei Teritoriale a partidului.

In calitate de preşedintă a OF Comrat a fost aleasă cu unanimitate de voturi Zinaida Aricova, care a declarat că va consolida echipa teritoriala a PLDM, va participa activ în dezvoltarea organizaţiei şi va pleda pentru creşterea numărului de femei implicate în procesul decizional de la Comrat.

Sursa: www.pldm.md

Partidul Liberal Democrat din Moldova. Scurt istoric Ion Butmalai şi Alexandru Cimbriciuc solicită scuze de la candidatul AIE la preşedinţie