Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Anenii Noi a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 februarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 29 ianuarie curent, la Anenii Noi, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 64 de femei, reprezentante a celor 26 de organizaţii primare din raionul Anenii Noi.

Conform ordinii de zi, doamnele liberal democrate au audiat raportul de activitate a OF Anenii Noi a PLDM, prezentat de preşedintele organizaţiei, Elena Nicolaev, şi au ales noua conducere.

Astfel, în funcţia de preşedintă a organizaţiei a fost realeasă cu unanimitate de voturi, Elena Nicolaev, iar vicepreşedinţi au devenit: Liuba Motilica şi Diana Bradu. În funcţia de secretar a fost aleasă Veronica Cuflic, membru al biroului teritorial al Organizaţiei de Tineret a PLDM.

Prezent la eveniment, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi a PLDM, Alexandru Barbăroşie a declarat că este mândru de faptul că multe doamne liberal democrate se regăsesc în funcţii de consilier local şi raional. “Vom opta în continuare pentru creşterea numerică a femeilor la funcţii cheie la nivel local, dar şi central”, a menţionat Barbăroşie.

În cadrul şedinţei au fost acordate diplome de merit structurilor locale din Teliţa şi Puhăceni ale OF Anenii Noi a PLDM.

La finele şedinţei a fost aleasă componenţa Biroului teritorial al OF a PLDM Anenii Noi şi aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a OF a PLDM.

Sursa: www.pldm.md

La Şoldăneşti a fost aleasă noua conducere a Organizaţiei de Femei a PLDM Tinerii liberal democraţi din Moldova — absolvenţi ai cursurilor Robert Schuman Institute