Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Şoldăneşti a fost aleasă noua conducere a Organizaţiei de Femei a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 ianuarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 28 ianuarie 2012, a avut loc Adunarea generală a Organizaţiei de Femei Şoldăneşti a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 60 de doamne liberal democrate.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate a OF pentru ultimii 2 ani, prezentat de preşedintele organizaţiei, Elena Volociuc, şi a fost aleasă noua conducere.

Astfel, în funcţia de preşedintă a fost realeasă cu unanimitate de voturi, Elena Volociuc, iar vicepreşedinţi au devenit: Aliona Ţurcan, Ecaterina Platon şi Natalia Barcari.

Prezentă la eveniment, preşedinta Organizaţiei Teritoriale Şoldăneşti a PLDM, deputata Maria Nasu a declarat că “femeile din Partidul Liberal Democrat din Moldova sunt cele mai inteligente şi deştepte, iar pe parcursul campaniilor electorale au demonstrat atât creştere politică cât şi capacitate profesională”.

La finele conferinţei, a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM, care va avea loc la 18 februarie 2012.

Sursa: www.pldm.md

OT Criuleni a PLDM şi-a desemnat vicepreşedinţii La Anenii Noi a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei a PLDM