Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Adunările generale ale structurilor teritoriale ale Organizaţiei de Femei a PLDM continuă

|versiune pentru tipar||
PLDM / 17 ianuarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 15 ianuarie, s-a desfăşurat Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei Făleşti a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La eveniment au participat doamne liberal democrate, membre şi simpatizante ale PLDM, care au audiat raportul de activitate pentru perioada 2010–2011, au trasat priorităţile pentru perioada imediat următoare şi au ales noua conducere a organizaţiei.

În calitate de preşedinte a Organizaţiei de Femei Făleşti a PLDM a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, Lilea Osoianu, iar vicepreşedinţi — Anna Bordeniuc şi Natalia Covali.

La adunare a participat Liubomir Sacara, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Făleşti a PLDM, care a mulţumit doamnelor pentru efortul depus în cadrul campaniilor electorale şi le-a încurajat să se implice în continuare în activitatea PLDM pentru a consolida rândurile organizaţiei.

În cuvântul de salut, Lilia Bolocan, vicepreşedinta OF a PLDM a încurajat participarea politică a femeilor în activitatea de partid şi a mulţumit doamnelor liberal democrate pentru eforturile depuse pe parcursul acestor ani în consolidarea echipei din Făleşti.

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova va organiza la 18 februarie 2012 Conferinţa Naţională, la care vor fi realese organele de conducere şi definitivate priorităţile de dezvoltare pentru perioada următoare.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat: În R.Moldova va avea loc un referendum constituţional Deputaţii PLDM au depus flori la bustul poetului Grigore Vieru