Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Organizaţia de Femei din Donduşeni şi-a ales noua conducere

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 ianuarie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 22 ianuarie curent, a avut loc Adunarea Generală a Organizaţiei de Femei Donduşeni a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezente 47 de femei, reprezentante a tuturor organizaţiilor din raionul Donduşeni.

Conform ordinii de zi, a fost audiat raportul de activitate, prezentat de preşedintele organizaţiei teritoriale de femei, aleasă noua conducere şi stabilită componenţa numerică a Biroului permanent.

Astfel, în funcţia de preşedinte a fost aleasă cu unanimitate de voturi Tatiana Cojocaru, iar în calitate de vicepreşedinţi — Olga Verdeş, Iulia Rusu şi Victoria Cojocaru. În funcţia de secretar al OF a PLDM a fost aleasă Niculina Burcenco.

Prezent la conferinţă, secretarul Organizaţiei Teritoriale Donduşeni a PLDM, Eduard Dragălin, a mulţumit doamnelor pentru munca depusă în timpul campaniilor electorale şi le-a înmânat distincţii de merit.

La finele conferinţei, a fost aprobată lista delegatelor la Conferinţa Naţională a Organizaţiei de Femei a PLDM, care va avea loc la 18 februarie 2012.

Sursa: www.pldm.md

Deputaţii PLDM au depus flori la bustul poetului Grigore Vieru La Criuleni a fost aleasă noua conducere a Organizaţiei de Femei a PLDM