Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Curs de instruire pentru femeile liberal democrate

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 decembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

În perioada 17–18 decembrie, la pensiunea Odiseu, Vadul lui Vodă, a avut loc un curs de instruire cu genericul “Gestionarea eficientă a timpului şi planificarea strategică în cadrul Organizaţiei de Femei a PLDM”. La instruire au participat în jur de 50 de doamne liberal democrate din toată republica.

În mesajul de salut, Preşedinta Organizaţiei de Femei a PLDM, vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, a subliniat importanţa participării doamnelor liberal democrate la diferite instruiri, în vederea consolidării capacităţilor manageriale şi de conducere.

“Pentru asigurarea unei guvernări bune, este necesar ca femeile sa fie pregătite şi să poată administra procesele politice cu mult tact şi corectitudine”, a declarat Liliana Palihovici.

În cadrul sesiunii de planificare strategică au fost discutate subiecte ce ţin de elaborarea unui plan de acţiuni naţional şi local pentru dezvoltarea şi consolidarea OF in raioanele republicii, gestionarea eficientă a timpului, organizarea unor şedinţe productive, tehnici şi metode utile de organizare a unei şedinţe eficiente.

În a doua sesiune s-a discutat despre gândirea şi planificarea strategică în cadrul unei organizaţii politice de femei.

La eveniment a luat cuvântul Victor Roşca, Secretarul general al PLDM, care a reiterat mesajul că femeile sunt o resursă importantă pentru dezvoltarea unui partid politic. Rolul lor devine primordial în consolidarea capacităţilor organizaţionale ale PLDM.

Instruirea s-a desfăşurat cu susţinerea IRI Moldova şi Fundaţia germană Konrad Adenauer Stiftung.

Aceste două instituţii sunt partenere fidele ale Organizaţiei de Femei a PLDM, cu suportul lor fiind instruite doar într-un an de zile peste 500 de doamne liberal democrate.

Sursa: www.pldm.md

Vlad Filat — politicianul anului 2011 Leadership şi managementul echipei în structurile Tineretului Liberal Democrat