Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat — politicianul anului 2011

|versiune pentru tipar||
PLDM / 20 decembrie 2011
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Primul-ministru, Vlad Filat, a fost nominalizat drept cel mai influent politician din R. Moldova în anul 2011. Topul celor 50 de politicieni, realizat de Centrul analitic “Politicon”, a fost dat publicităţii la 20 decembrie.

Pe parcursul lunilor ianuarie-noiembrie 2011, Vlad Filat şi-a păstrat constant întâietatea în clasament, cu excepţia lunilor mai-iunie.

Pe locul patru în top s-a clasat Prim-vicepreşedintele PLDM, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iurie Leancă. O evoluţie remarcabilă, potrivit realizatorilor topului, a înregistrat pe parcursul anului şi preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, fiind în creştere constantă a treia lună consecutiv.

Topul a cuprins politicieni care au avut influenţă asupra deciziilor politice majore din ţară, au avut popularitate publică şi vizibilitate în mass-media. La elaborarea topului au particiapat 39 de analişti politici şi jurnalişti.

Sursa: www.pldm.md

Ion Butmalai şi Alexandru Cimbriciuc solicită scuze de la candidatul AIE la preşedinţie Curs de instruire pentru femeile liberal democrate