Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: Am depăşit perioada crizei şi avem şansa de a asigura un viitor prosper RM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 mai 2012 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Astăzi, 1 mai, Republica Moldova sărbătoreşte “Ziua Internaţională a Solidarităţii Muncii”. Cu această ocazie, Premierul, Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat a participat la mitingul naţional de solidaritate, sub genericul “Împreună suntem o forţă”, care a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Vlad Filat a menţionat că, în acest an, în premieră absolută, manifestaţia de 1 mai este organizată în comun de Guvern, Patronate şi Sindicate.

“Am ieşit în faţa domniilor voastre în acest cadru de dialog social. Este important ca fiecare dintre noi, la locul de muncă să-şi facă meseria cât mai bine, pentru că avem oameni de calitate”, a spus Vlad Filat.

Premierul a amintit că, acum mai puţin de 2,5 ani, Republicii Moldova i se prezicea falimentul, un viitor sumbru, se spunea că nu se vor plăti pensiile şi salariile.

“În timp s-a demonstrat că, prin efort comun, am fost capabili să depăşim o mare provocare pentru ţara noastră. Am depăşit perioada crizei, am depăşit perioada de stabilizare şi acum avem o mare şansă de a asigura un viitor prosper ţării. Dar pentru aceasta trebuie să fim solidari, să asigurăm dezvoltarea economiei şi a ţării în general”, a declarat Vlad Filat.

Premierul i-a chemat pe cetăţenii Republicii Moldova să fie uniţi şi să nu permită nimănui să-i dezbine.

“Să facem tot posibilul pentru a fi uniţi. Doar aşa vom izbuti. Cred în şansa noastră, cred în viitorul Republicii Moldova. Vă doresc tuturor să aveţi aceeaşi credinţă. Succes şi prosperare!”, a punctat Vlad Filat.

Sursa: www.pldm.md

Campania Naţională “Arborează Drapelul” Vlad Filat a fost desemnat cel mai influent politician al lunii aprilie