Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarii PLDM din raioanele Edineţ, Ocniţa şi Briceni au participat la o şedinţă de lucru

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 iunie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 26 mai curent, la Edineţ s-a desfăşurat şedinţa de lucru a primarilor Partidului Liberal Democrat din Moldova din raionul Edineţ, Ocniţa şi Briceni.

La şedinţă au participat deputaţii: Tudor Deliu, secretarul Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, Nae-Simion Pleşca, vicepreşedintele Comisiei mediu şi schimbări climatice, precum şi Chirica Lazar viceministrul Mediului, Petru Maleru, directorul general al Agenţiei Intervenţii şi Plăţi în Agricultură, şi Petru Bodarev, responsabilul din aparatul PLDM de raionul Edineţ.

În cadrul şedinţei de lucru au fost dezbătute mai multe subiecte ce ţin de familiarizarea primarilor cu posibilităţile absorbţiei mijloacelor financiare din Fondul Ecologic, dar şi cu prevederile legislaţiei ce reglementează raporturile din cadrul Administraţiei Publice Locale.

De asemenea, reprezentanţii APL au fost instruiţi despre modalitatea de obţinere de către agenţii economici din agricultură a mijloacelor financiare oferite de AIPA.

La final, primarii PLDM au mulţumit pentru suportul informaţional, dar şi pentru sprijinul oferit pentru îndeplinirea promisiunilor făcute cetăţenilor în campania electorală.

Sursa: www.pldm.md

Donaţie de carte cu ocazia Zilei Copilului “Ziua Internaţională a Copiilor” sărbătorită în sectorul Râşcani