Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputatul PLDM Ivan Ionaş a participat la deschiderea Centrului Multifuncţional “Speranţa”

|versiune pentru tipar||
PLDM / 15 iunie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 12 iunie 2012, deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Ivan Ionaş, a participat la deschiderea Centrului Multifuncţional “Speranţa” din Sadaclia, Basarabeasca.

Centrul a fost creat cu suportul Guvernului Filat, Comisiei Europene şi a Fondului pentru Investiţii Sociale din Moldova şi va acorda ajutor păturilor social-vulnerabile din Sadaclia, dar şi din localităţile adiacente.

Ivan Ionaş, s-a familiarizat cu condiţiile create şi a declarat că inaugurarea centrului este un eveniment foarte important pentru oamenii din localitate.

“Sunt sigur că acest centru va aduce bucurie în inimile cetăţenilor, prin serviciile sociale de înaltă calitate, care vor fi prestate de către angajaţi calificaţi”, a spus Ivan Ionaş.

În cadrul centrului multifuncţional, oamenii din Sadaclia, dar şi din localităţile din împrejurime, vor beneficia de o sală de calculatoare conectată la reţeaua de Internet, o sală de sport, un cabinet de masaj şi o sală destinată persoanelor de vârsta a treia.

Sursa: www.pldm.md

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, 30 de membri a OT Edineţ a PLDM au fost implicaţi într-o acţiune de voluntariat de donare a sângelui TLDM a participat la Forumul Politic Internaţional “Parteneriatul Estic 2.0”