Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Liliana Palihovici a vizitat câteva şcoli la început de an şcolar

|versiune pentru tipar||
PLDM / 3 septembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a participat astăzi la festivităţile de inaugurare a noului an de studii în satele Ţibirica şi Hogineşti, raionul Călăraşi, precum şi la concertul consacrat debutului anului şcolar şi promovării tinerilor talente din raionul Criuleni.

În mesajul de felicitare adresat elevilor, profesorilor şi părinţilor din Ţibirica şi Hogineşti, Liliana Palihovici a afirmat că “un bun profesionist începe să se formeze de pe băncile şcolii, unde trebuie să acumuleze cunoştinţe valoroase”. “Şcoala este piatra de temelie a fiecărei persoane şi a ţării în întregime”, a menţionat deputata, care a oferit în dar copiilor şi tinerilor din aceste două localităţi seturi de echipament sportiv.

La concertul susţinut de trupa “Milenium”, care a avut loc la Criuleni, au participat peste 400 copii din 33 instituţii de învăţământ din raion. Ei au fost încurajaţi de artişti să vină la laboratorul trupei pentru a-şi dezvolta talentele în domeniul muzicii.

Evoluţia trupei “Milenium” pe scena Casei de Cultură şi Tineret “Grigore Sârbu” din Criuleni a fost precedată de un recital al tinerelor talente locale: Nicoleta Stavilă, Cristina Bujac, Jana Gherbovei şi Paula Rotaru.

Liliana Palihovici a salutat iniţiativa administraţiei raionului Criuleni, în special a preşedintelui raionului, Vitalie Rotaru, de a promova tinerele talente şi a investi în generaţia în creştere, asigurând astfel un viitor prosper al ţării.

Sursa: www.pldm.md

Flori de ziua limbii române Mesaj de felicitare al Preşedintelui PLDM, Vlad Filat, cu prilejul aniversării a 21-a de la crearea Forţelor Armate ale Republicii Moldova