Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Declaraţia lui Victor Bodiu de renunţare la mandatul de consilier municipal

|versiune pentru tipar||
PLDM / 11 septembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Stimaţi cetăţeni ai municipiului Chişinău,
Stimaţi colegi din cadrul Consiliului Municipal Chişinău,

Vreau să vă anunţ că renunţ la mandatul meu de consilier municipal.

În acest an, în care am activat în calitate de consilier municipal, împreună cu echipa Partidului Liberal Democrat din Moldova am depus tot efortul pentru a avea un nou tip de administraţie municipală, una modernă şi eficientă. Toate proiectele care au fost propuse de echipa noastră, şi anume reforma instituţională a Primăriei, crearea unei structuri de atragere a investiţiilor, strada pietonală şi alte proiecte, nu s-au bucurat de suportul colegilor noştri din Consiliul Municipal. Trebuie să recunoaştem că în ultimul an, prea multă energie şi timp au fost irosite pe dispute politice. Chiar dacă mandatul actual al Primarului General a fost câştigat şi cu ajutorul echipei PLDM, suportul real pentru implementarea proiectelor propuse de noi a lipsit, afectând activitatea Consiliului Municipal ş împiedicarea mai multor proiecte pentru chişinăuieni.

Îmi voi continua activitatea mea profesională în serviciul cetăţenilor, în calitate de Secretar General al Guvernului.

Vreau să mulţumesc tuturor cetăţenilor municipiului Chişinău care au avut încredere în mine şi în echipa PLDM, şi Vă asigur că voi activa în continuare cu dăruire şi energie pentru realizarea programului de guvernare.

Cu respect,

Victor Bodiu

Sursa: www.pldm.md

Primarii PLDM raportează realizările la un an de mandat Liberal-democratul Tudor Căpăţână a fost ales preşedintele raionului Cimişlia