Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

La Căuşeni a avut loc Conferinţa OT a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 24 septembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Pe data de 22 septembrie curent, la Căuşeni, s-a desfăşurat Conferinţa Organizaţiei Teritoriale a Partidului Liberal Democrat din Moldova. La şedinţă au fost prezenţi 100 de delegaţi aleşi din partea organizaţiilor primare din raion. De asemenea, la lucrările conferinţei au participat Dorin Recean, ministrul Afacerilor Interne, Veaceslav Negruţă ministrul Finanţelor, deputatul Nicolae Juravschi şi George Balan, viceministru al Reintegrării.

Conform ordinii de zi a conferinţei, delegaţii au audiat raportul de activitate al Organizaţiei Teritoriale, au ales noua conducere şi au discutat despre situaţia politică din ţară.

Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Căuşeni a PLDM, Ion Ciontoloi a prezentat raportul de activitate pentru perioada de timp 2011–2012, a vorbit despre realizările organizaţiei, dar şi a punctat anumite probleme ce urmează a fi soluţionate.

Ulterior, participanţii la conferinţă, cu votul unanim al delegaţilor, l-au reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Căuşeni a PLDM pe Ion Ciontoloi, iar vicepreşedinte a fost ales Sergiu Gobu. De asemenea, a fost votată componenţa Comisiei Cenzori.

În prezent, OT Căuşeni a PLDM numără 1670 de membri.

Sursa: www.pldm.md

Mesajul Fracţiunii PLDM cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii Academia Politică a TLDM