Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Consiliul Politic Naţional a ales membrii Biroului Permanent Central şi vicepreşedinţii PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 31 martie 2012 | 
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 31 martie, la Chişinău, s-a desfăşurat şedinţa Consiliului Politic Naţional (CPN) al Partidului Liberal Democrat din Moldova, cu participarea deputaţilor şi a miniştrilor liberal democraţi.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a prezentat un raport privind situaţia politică actuală şi a punctat sarcinile formaţiunii pentru anul 2012.

Liderul PLDM a opinat că, în termeni restrânşi, urmează să fie finalizată instituţional organizarea la nivel de secţii de votare a structurilor primare ale partidului.

“Urmează să consolidăm şi mecanismul de interacţiune şi de comunicare între colegii noştri din Guvern, Parlament şi administraţia publică locală. PLDM are 16 preşedinţi de Consilii raionale, deci avem responsabilitatea de a guverna nu doar la nivel central, dar şi la nivel local. Şi această responsabilitate este una enormă”, a spus Vlad Filat.

Pe ordinea de zi a şedinţei au figurat chestiuni privind alegerea vicepreşedinţilor PLDM, a secretarului general, a membrilor Biroul Permanent Central, precum şi crearea Departamentelor de specialitate în cadrul CPN.

Cu votul unanim al membrilor CPN, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi: Valeriu Streleţ, Liliana Palihovici, Ion Balan, Vadim Pistrinciuc, Octavian Grama, şi Iurie Ţap. În funcţia de secretar general al PLDM a fost reales Victor Roşca.

De asemenea, membrii CPN au operat modificări în componenţa nominală a organului de conducere şi au ales Biroul Permanent Central al PLDM, constituit din 21 de membri.

Totodată, a fost create 18 Departamente de specialitate în cadrul CPN, care au menirea să faciliteze activitatea de partid şi să asigure o mai bună platformă de comunicare între organele centrale şi cele locale ale PLDM.

Sursa: www.pldm.md

Deputat PLDM propune ca tariful la apă să fie stabilit de ANRE Protecţia copiilor de impactul negativ al informaţiei publice în atenţia deputaţilor PLDM