Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Primarul de Puhoi a prezentat raportul de activitate la un an de mandat

|versiune pentru tipar||
PLDM / 23 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 21 octombrie, în s. Puhoi, raionul Ialoveni, a avut loc Adunarea generală a satului. Invitaţi de onoare ai evenimentului au consilierii raionali din fracţiunea PLDM, Mihai Braga şi Victor Istratiev.

Primarul de Puhoi, Petru Frunze, a prezentat un raport amplu privind activitatea pentru anul 2012. Printre realizări au fost menţionate: construcţia grupurilor sanitare la toate cele 3 grădiniţe din localitate; reparaţia unor drumuri locale; instalarea urnelor de gunoi şi construcţia unui sector de trotuar pe strada centrala a satului; reconstrucţia Complexului memorial în centrul satului; renovarea iluminării stradale.

În acelaşi timp, primarul a ţinut să specifice că, pentru 2013 administraţia locală s-a angajat să construiasca un Centru de Sănătate, să creeze Serviciul de salubrizare a localităţii şi Serviciul de pompieri.

În context, s-a discutat despre posibilitatea contribuţiei financiare a locuitorilor pentru întreţinerea Serviciului de pompieri. Locuitorii satului, prezenţi la adunare, au votat unanim ca fiecare gospodărie să contribuie anual cu 24 lei la întreţinerea respectivului serviciu.

Menţionăm că primarul de Puhoi, Petru Frunze, are 27 ani şi este cel mai tânăr primar din raionul Ialoveni.

Amintim că, potrivit deciziei BPC al PLDM, primarii liberal democraţi prezintă rapoarte de activitate pe perioada unui an de exercitare a mandatului.

Sursa: www.pldm.md

Liderii OP din sectorul Centru, Chişinău, s-au întrunit în şedinţă “Implicarea tinerilor în politică în secolul XXI” — tema Consiliului EDS de la Bucureşti