Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Deputatul Ion Ionaş a întreprins o vizită în r. Taraclia

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La data de 22 octombrie curent, deputatul PLDM, Ion Ionaş a întreprins o vizită de lucru în câteva sate din raionul Taraclia, unde a avut întrevederi cu cetăţeni şi persoane din administraţia publică locală.

Prima vizită a efectuat-o la gimnaziul “Dimitrie Cantemir” din s. Aluatu, unde s-a întâlnit cu colectivul de profesori. La întâlnire au participat primarul s. Aluatu, Doncev Dumitru, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Uzunov Andrei şi preşedintele Organizaţiei Teritoriale a PLDM din r. Taraclia, Sergiu Rizov. În cadrul întâlnirii au fost abordate atât problemele cu care se confruntă populaţia băştinaşă, cât şi cele legate de activitatea gimnaziului cu predare în limba română “Dimitrie Cantemir”.

Profesorii s-au plâns deputatului că nu şi-au primit salariile din luna august. Ion Ionaş le-a promis că va face tot ce îi stă în puteri pentru a rezolva problema.

În cadrul aceleaşi vizite, deputatul liberal democrat a inspectat şi modul în care au fost executate lucrările de reparaţie şi amenajare a izvorului şi a 7 fântâni din localitate.

La întâlnirea cu cetăţenii din satul Budăi, deputatul a primit multiple solicitări de a ajuta localitatea în identificarea unei soluţii pentru reconstrucţia şi curăţarea canalului izvorului, pentru care este necesară suma de circa 150 mii lei. Ion Ionaş a spus ferm că lucrările de reconstrucţie şi curăţare a canalului vor începe nu mai târziu de luna mai, anul 2013, iar până la sfârşitul anului această problemă va fi soluţionată.

La finele vizitei, deputatul Ion Ionaş a participat la şedinţa Biroului Permanent al OT Taraclia a PLDM, unde au fost puse în discuţie planul de activitate pentru perioada imediat următoare, procesul de micro-sectorizare, dar şi problemele cu care se confruntă cetăţenii din raion.

Sursa: www.pldm.md

Patru liberal democraţi candidează la funcţia de primar Vlad Filat a avut o şedinţă de lucru cu liderii OT Nisporeni a PLDM