Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Vlad Filat a avut o şedinţă de lucru cu liderii OT Nisporeni a PLDM

|versiune pentru tipar||
PLDM / 25 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La Nisporeni s-a desfăşurat o şedinţă de lucru a preşedintelui PLDM, Vlad Filat, cu conducerea Organizaţiei Teritoriale a PLDM, a organizaţiilor primare, consilierilor raionali şi locali şi primarilor liberal democraţi. În cadrul şedinţei, au fost luate în dezbatere situaţia social-politică din raion, problemele curente cu care se confruntă cetăţenii şi chestiuni ce ţin de construcţia de partid.

Preşedintele OT Nisporeni a PLDM, Valeriu Guţu, a raportat despre constituirea a 43 de organizaţii primare pe lângă secţiile de votare. La fel, cei 303 responsabili de micro-sectoare au fost instruiţi în cadrul a 48 de seminare.

În acest context, Vlad Filat a subliniat importanţa intensificării mecanismelor de comunicare cu liderii micro-sectoarelor, dar şi cu membrii de rând ai partidului. La fel, Vlad Filat a punctat drept primordială necesitatea promovării principiului concurenţei, a implicării tinerilor în procesul decizional de toate nivelele şi instruirea continuă a membrilor de partid.

În altă ordine de idei, Vlad Filat a menţionat importanţa atragerii proiectelor de dezvoltare social-economică a localităţilor rurale şi şi-a exprimat încrederea că proiectele de aprovizionare cu apă şi reconstrucţie a drumurilor vor fi implementate cu succes de către primari.

Sursa: www.pldm.md

Deputatul Ion Ionaş a întreprins o vizită în r. Taraclia Organizaţia Municipală a TLDM a lansat Clubul de Dezbateri Politice