Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

Wilfried Martens şi-a reiterat sprijinul pentru opţiunea europeană a R. Moldova

|versiune pentru tipar||
PLDM / 26 octombrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, a expediat un mesaj preşedintelui Partidului Liberal Democrat din Moldova, premierului Vlad Filat.

Martens aduce mulţumiri lui Vlad Filat pentru felicitările de a fi reales în funcţia de preşedinte al PPE şi îşi declară ataşamentul pentru ţările care au ales să fie parte a Europei.

“După cum s-a putut desprinde şi din alocuţiunea mea la summit-ul PPE de la Bucureşti, popularii europeni sunt hotărâţi să susţină acele modele de democraţii, care respectă norma legală şi libertăţile fundamentale. În particular este vorba despre statele-membre ale Parteneriatului Estic”, se spune în mesajul lui Martens.

În acest context, Martens şi-a reiterat angajamentul ferm de a oferi ţărilor Parteneriatului Estic o perspectivă clară europeană.

În final, Preşedintele PPE şi-a exprimat speranţa într-o colaborare şi cooperare fructuoasă pe viitor.

Wilfried Martens a fost reales preşedinte al celui mai numeros şi influent partid politic european în octombrie curent, la summit-ul PPE de la Bucureşti. PLDM este membru cu statut de observator al PPE din anul 2011.

Sursa: www.pldm.md

Sergiu Palihovici a renunţat la mandatul de consilier municipal Primarii îşi fac publică activitatea pentru 9 luni ale anului