Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLDM

OT a sectorului Râşcani mun. Chişinău a PLDM a făcut totalurile procesului de creare a organizaţiilor primare

|versiune pentru tipar||
PLDM / 1 noiembrie 2012
Partidul Liberal Democrat din Moldova

La 31 octombrie, Organizaţia Teritorială Râşcani mun. Chişinău a PLDM s-a întrunit într-o şedinţă de totalizare a procesului de creare a organizaţiilor primare de partid pe lângă secţiile de votare.

Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Râşcani a PLDM, Ghenadie Dumanschi a declarat că s-a reuşit constituirea a 68 de organizaţii primare de partid pe lângă toate secţiile de votare existente în sector (54 — în zonă urbană şi 14 în zona suburbană).

“Actualmente, PLDM se află într-un proces foarte ambiţios de reformă internă. În rezultatul acestei reforme, celula de bază a partidului va deveni — organizaţia primară la nivel de secţie de votare”, a spus Ghenadie Dumanschi.

Prezent la şedinţă, secretarul general al PLDM, Victor Roşca a declarat că prin această reforma se urmăreşte reorganizarea PLDM după modelul celor mai performante partide politice din Europa.

“Vor fi create organizaţii primare puternice ale PLDM la nivelul fiecărei secţii de votare din toate raioanele şi municipiile din Republica Moldova. Totodată, fiecare organizaţie primară PLDM va fi compusă din alte organizaţii mai mici, care vor stabili şi menţine contacte permanente cu alegătorii la nivel de cartier, stradă şi chiar locuinţă”, a punctat Victor Roşca.

La finalul şedinţei, preşedintele OT Chişinău a PLDM, Sergiu Palihovici a felicitat organizaţia din sectorul Râşcani pentru întâietatea promovării reformei în partid.

Până la sfârşitul anului 2012, urmează a fi finalizat procesul de constituire a organizaţiilor primare ale PLDM pe lângă toate cele 300 secţii de votare din mun. Chişinău.

Sursa: www.pldm.md

Continuă cursurile Academiei Politice Deputatul PLDM, Ion Ionaş a devenit cetăţean de onoare al satului Tvardiţa